De partner voor elke interieurbouwer

Massief houten onderdelen nodig? Meubelfabriek FMO in Opmeer is dé partner voor elke interieurbouwer. Wij kunnen alles verzorgen: van slimme houtinkoop tot bewerking, van spuiten of stofferen tot assembleren. U krijgt de gewenste (half)fabricaten kant en klaar aangeleverd. Want kan niet bestaat niet.

Snel én goed

FMO is een van de weinige overgebleven meubelfabrieken. Wij bestaan al sinds 1964. Wij hebben niet alleen verstand van houtbewerking, maar beschikken ook over een uniek inkoopnetwerk. Onze leveranciers weten precies wat wij vragen. Deze mooie wisselwerking is de basis van onze kracht: snelheid en constante kwaliteit.

Flexibiliteit op z’n Westfries
Vaktechnisch is bij FMO alles mogelijk. En zo niet, dan bedenken we wel een andere oplossing! Creativiteit maakt ons werk mooi. En we stropen graag de mouwen op. Zelfs de grootste spoeduitdagingen gaan wij aan. Flexibiliteit op z’n Westfries. Mede hierdoor hebben wij zo’n grote vaste klantenkring, vol grote én kleine bedrijven. Daar zijn wij super trots op.

Neem contact op

Ervaring en talent

Ons team bestaat uit een vaste kern van twaalf medewerkers. De broers Fred en Arjan staan aan het roer. Vader de Geus (80!) helpt ook nog regelmatig. Hier zijn wij erg blij mee: een betere stoffeerder is er niet. Daarnaast biedt FMO – als lid van de Koninklijke CBM en erkend SBB-leerbedrijf – kansen aan stagiairs. Samen koppelen we ambacht aan innovatie!

Stel ons uw vraag